Gjør Interiørdesign Enkelt

Interiørdesign kan være spennende og tidkrevende. Tanker om gulv og stoff oppstår ofte. Men du kan begynne i det små. Selv de enkleste endringene kan utgjøre en stor forskjell, og du kan starte akkurat nå.

Ikke overse kjelleren når du planlegger et interiør-design prosjekt. Hvis du har en kjeller som er enda bare semi-ferdig, kan det bli forvandlet til en stor plass å underholde, spille eller slappe av. Hvis du er klar til å begynne å designe ditt hjem og har en kjeller bør du tenke på hva du kan gjøre for å gjøre det et sted som du kan nyte.

Et flott interiørdesigntips er å lære kunsten subtilitet. Noen foretrekker gaudy stiler, og det er helt greit. Men mange mennesker bare ende opp med klebrig dekorere fordi de er overivrige og bare ikke vet når du skal stoppe seg selv. Alt du trenger å huske er å si «mer er mindre».

Bli kreativ når du omstrukturerer kjøkkenet. Granitt er nummer én valg, men interessante materialer som tre og kork kan fungere godt også. Disse alternativene kan koste billigere og mer attraktivt.

Bruk mange nivåer av belysning. Ved å bruke belysning i designet ditt kan du oppnå flere utseender i ett rom. Et overheadlys er vanligvis nødvendig, men prøv å installere en dimmerbryter slik at du kan variere nivået og skape atmosfære om kvelden. Installer aksentbelysning for å få fokus på kunstverk. Oppgavebelysning er også viktig for å lese kroker eller kjøkkenforberedende områder. Flernivåbelysning lar deg lage mange vibber med ett design.

Hvis du har loslitte, utdaterte kjøkkenapparater, bør du vurdere å male dem. Det er nye apparatmalinger på markedet som kan endre hvitt til sølv eller sølv til svart, avhengig av din smak. Du finner dem i de fleste maskinvareforretninger. Dette er en enkel måte å oppdatere kjøkkenet ditt uten å bruke mye på nye apparater.

Prøv å unngå opprørende vegg farger og tapet som kan være til skade når du selger ditt hjem. Ikke sett i noen eksentriske permanente funksjoner du ikke kan endre hvis du ikke er sikker på om dem lenger, eller du ønsker å selge i fremtiden. Wild og sprø dekor valg kunne avlede potensielle kjøpere hvis du bestemmer deg for å sette ditt hjem for salg. Sørg for at du enkelt kan endre noen sprø designelementer du har inkludert.

Når du har bokhyller på rommet ditt, bør du ikke bekymre deg for å fylle dem helt med bøker, dra nytte av din bokhyllen plass. Du kan sette noen fine knickknacks eller memorabilia på hyllene for å skape et personlig fokuspunkt som vil interessere gjestene og har du nyter ditt Space enda mer.

Når du har tatt beslutningen om hva du vil gjøre, er det lett å begynne å samle materialene du trenger. Du vil finne ut at interiørdesign er morsomt og vanedannende. Å ta deg god tid vil hjelpe deg å lære mer om designelementene du liker.